Viser 21 - 26 av totalt 26
  • Unge jenter får subsidiert P-stav og spiral

- Stortinger har vedtatt bidragsordning som subsiderer prevensjon til unge jenter.

• Foto: Helsebiblioteket

BMJ Best Practice som gratis app

- Helsebiblioteket.no tilbyr det kliniske oppslagsverket BMJ Best Practice til alle med norsk IP-adresse. Alle brukere i Norge har også mulighet til å laste ned oppslagsverket som app til smarttelefon og nettbrett – helt gratis.

• Effektiv medisinsk oppdatering

- Nettsiden Effektiv medisinsk oppdatering gir deg kontinuerlig oppdaterte nyheter fra det medisinske universet gjennom nyhetsvarslinger (RSS-feeds).

• McMaster PLUS-logo

Bruk Pyramidesøket!

- McMaster University i Canada står bak Pyramidesøket, som Helsebiblioteket.no gir deg gratis tilgang til.

• _DSC7371_KaiMyhre.com®

Oppdatert og gratis Telefonråd

- Telefonråd, et oppslagsverk og beslutningsstøtteverktøy for håndtering av den første kontakten med pasienten i allmennpraksis og legevakt, er lansert i ny versjon. Nye Telefonråd laster du ned gratis fra Helsebiblioteket.no.

• UpToDate - klinisk oppslagsverk

Prøv billedsøket i UpToDate!

- Har du forsøkt billedsøket i oppslagverket UpToDate? Søk på et emne, en diagnose eller et symptom, og klikk deg videre til forklarende illustrasjoner.

(http://www.helsebiblioteket.no/allmennmedisin/aktuelt?index=20&sort=chronological)