Viser 21 - 29 av totalt 29
  • Influensavaksine til eggallergikere

- Det er tid for å bestille influensavaksiner til neste sesong. De fleste influensavaksiner inneholder imdlertid små mengder med eggproteiner.

• Unge jenter får subsidiert P-stav og spiral

- Stortinger har vedtatt bidragsordning som subsiderer prevensjon til unge jenter.

• Foto: Helsebiblioteket

BMJ Best Practice som gratis app

- Helsebiblioteket.no tilbyr det kliniske oppslagsverket BMJ Best Practice til alle med norsk IP-adresse. Alle brukere i Norge har også mulighet til å laste ned oppslagsverket som app til smarttelefon og nettbrett – helt gratis.

• Effektiv medisinsk oppdatering

- Denne siden gir deg kontinuerlig oppdaterte nyheter fra det medisinske univers gjennom RSS-feeds (nyhetskanaler).

• McMaster PLUS-logo

Bruk Pyramidesøket!

- McMaster University i Canada står bak Pyramidesøket, som Helsebiblioteket.no gir deg gratis tilgang til.

• Alltrials - underskriftskampanje for åpen publisering

- Nasjonalt kunnskapssenter for helsetjenesten støtter det viktige arbeidet for at alle studier med pasienter bør registreres og offentliggjøres.

• _DSC7371_KaiMyhre.com®

Oppdatert og gratis Telefonråd

- Telefonråd, et oppslagsverk og beslutningsstøtteverktøy for håndtering av den første kontakten med pasienten i allmennpraksis og legevakt, er lansert i ny versjon. Nye Telefonråd laster du ned gratis fra Helsebiblioteket.no.

• UpToDate - klinisk oppslagsverk

Prøv billedsøket i UpToDate!

- Har du forsøkt billedsøket i oppslagverket UpToDate? Søk på et emne, en diagnose eller et symptom, og klikk deg videre til forklarende illustrasjoner.

• Lege og pasient på allmennlegekontoret

Læringsnettverk på allmennlegekontoret

- Læringsnettverk hos allmennleger virker! Dette kommer fram etter et pilotprosjekt på fastlegekontor i Grenland.

(http://www.helsebiblioteket.no/allmennmedisin/aktuelt?index=20&sort=chronological)