Skriv ut artikkel|Åpne som pdf

Finn oppsummert forskning om fengselshelse

Gjennom databasen Campbell Library har du gratis tilgang til oppsummert forskning om fengselshelse og kriminalforebygging, i tillegg til fagfeltene sosial velferd og utdanning.

Campbel Collaboration-logo
Campbell-samarbeidet gir deg oppsummert forskning gjennom The Campbell Library

Det internasjonale organisasjonen The Campbell Collaboration står bak databasen The Campbell Library, som inneholder systematiske oversikter, titler, protokoller og sammendrag innen feltene kriminalforebygging, sosial velferd og utdanning.

Innhold i databasen

Campbell-samarbeidets formål er å gi svar på hvilke tiltak som virker, og hvilke som kan gjøre mer skade enn nytte. Virker behandling av rusmisbruk i fengsel? Har kameraovervåking effekt på kriminalitet?

Du kan finne fram til dokumentene gjennom enkelt eller avansert søk, eller ved å bla gjennom oversiktene i databasen

Nyhetsbrev

Hvis du ønsker å holde deg oppdatert om feltet kriminalforebygging og annen informasjon fra Campbell-samarbeidet, kan du abonnere på nyhetsbrevet «C2 Update».

Del saken|

Helsebiblioteket.no | Ansv. redaktør: Prof. dr.med. Magne Nylenna | Om oss