Følg med i Helsebibliotekets tidsskrifter om nevrokirurgi

Helsebiblioteket abonnerer på et stort antall tidsskrifter, deriblant også flere viktige nevrokirurgi-tidsskrifter.

kirurg på operasjonssal
Gjennom Helsebiblioteket får du enkel tilgang til fagtidsskrifter. Ill.foto: Colourbox

I tillegg til at Helsebiblioteket kjøper tilgang til tidsskrifter for brukere med norsk IP-adresse, har Helsebiblioteket også samlet kirurgi-tidsskrifter som er fritt tilgjengelige.

Klikk deg inn på kirurgi-sidene og videre til tidsskriftlisten. Der vil du se at du har tilgang til disse viktige tidsskriftene.

Du må logge deg inn på Helsebiblioteket for å lese disse tidsskriftene. Dersom du er på jobben, vil Helsebiblioteket du sannsynligvis ha en IP-adresse som gjenkjennes av Helsebiblioteket, og da slipper du å logge inn.

I listen over ser du kun tidsskrifter som er løpende tilgjengelige uten forsinkelse. Gjennom Helsebiblioteket har du tilgang til mange flere tidsskrifter med fra 2 til 12 måneders forsinkelse.

Søk etter kirurgiske tidsskrifter hos Helsebiblioteket

Helsebibliotekets startside for kirurgi

(http://www.helsebiblioteket.no/kirurgi/aktuelt/folg-med-i-helsebibliotekets-tidsskrifter-om-nevrokirurgi)