Micromedex og BMJ Best Practice – slik leser du begge oppslagsverk samtidig

Se denne korte instruksjonsfilmen om hvordan du kan få nytte av de to internasjonale kunnskapskildene innen medisin og legemiddelbehandling på en mer effektiv måte.

bmj-best-practice-micromedex-filmforside

Micromedex inneholder informasjon om legemidler, mens BMJ Best Practice  gir data om utredning, diagnose, behandling og oppfølging av medisinske tilstander.

Du kan lese de to oppslagsverkene samtidig ved å gå inn i BMJ Best Practice og velge Micromedex som kilde for legemiddelinformasjonen (under «Resources» øverst til høyre). Slik kan du finne oppdatert informasjon om både legemidler og tilstander i én og samme kilde.

Her er en kort film som viser hvordan du går fram: Accessing Micromedex Solutions within BMJ Best Practice.

Både Micromedex og BMJ Best Practice er omfattende internasjonale oppslagsverk, og de er fritt tilgjengelig i Norge via Helsebiblioteket.no.

Artikkelen har tidligere vært publisert i nyhetsbloggen Legemiddelaktuelt.

Les mer om helsebiblioteket og informasjonskilder.

(http://www.helsebiblioteket.no/legemidler/aktuelt/micromedex-og-bmj-best-practice-slik-leser-du-begge-oppslagsverk-samtidig)