Artikkelarkiv

Viser 21 - 28 av totalt 28
  • 2010

Fri tilgang til Peter F. Hjorts publikasjoner

- I underkant av 300 publikasjoner signert Peter F. Hjort er nå tilgjengelig på nett, samlet på ett sted.

• McMaster PLUS 6S-pyramiden - med forklaringstekster

McMaster PLUS – søk i kunnskapspyramiden, hold deg oppdatert

- Gjennom McMaster PLUS kan du søke i utvalgte kunnskapsbaserte kilder og abonnere på kvalitetsvurderte nyheter fra de mest anerkjente tidsskriftene i verden. Tjenesten er gratis for norske brukere.

• Skjermbilde 17.3.2011

Anatomisk atlas på norsk

- Anatomisk atlas er et oppslagsverk med illustrasjoner, bilder og tekst som beskriver kroppens ulike deler og organer. Oppslagsverket er gratis gjennom Helsebiblioteket.no.

• Utvalgte nye studier

- Ønsker du å abonnere på kvalitetsvurderte nyheter innen ditt fagfelt? Vil du finne håndplukkede artikler fra tidsskrifter og andre relevante kilder? McMaster-universitetet i Canada har gjort jobben for deg.

• Evaluering av Helsebiblioteket

- SINTEF IKT har på oppdrag fra Helsedirektoratet evaluert Helsebiblioteket. Undersøkelsen viser blant annet at Helsebiblioteket ses på som et viktig virkemiddel for å oppnå lik tilgang til kvalitetssikret kunnskap for helsepersonell.

• Faglige oppslagsverk og retningslinjer viktig

- Norsk helsepersonell mener faglige oppslagsverk og retningslinjer er det mest nyttige innholdet på Helsebiblioteket.no. Tidsskrifter og fulltekstartikler blir også trukket fram som spesielt viktig, viser en spørreundersøkelse i regi av Helsebiblioteket.

• Skjermdump av hovedsiden Helsebiblioteket.no 25. oktober 2007

Nye Helsebiblioteket lansert fredag 26. oktober 2007

- Helsebiblioteket.no er relansert på ny nettløsning, som blant annet gir deg ny søkemotor, ny løsning for autentisering, oppussing av designen og RSS-nyhetsstrøm. Emnebibliotek samfunnsmedisin og folkehelse og egen startside for fysio- og ergoterapeuter er også lansert.

• Fagleg engasjerte medarbeidarar er viktig for å byggje gode fagmiljø

- Fagleg engasjerte medarbeidarar er viktig for å byggje gode fagmiljø, sa Sylvia Brustad då ho opna Helsebiblioteket tysdag denne veka. Denne formelle opninga er ein viktig milepæl i utviklinga av Helsebiblioteket.

(http://www.helsebiblioteket.no/om-oss/artikkelarkiv?index=20&list-front-page-content=248114&sort=chronological)