Artikkelarkiv

Viser 21 - 26 av totalt 26
  • lungeus

Legevakthåndboken gratis på Helsebiblioteket.no

- I den nye utgaven av Legevakthåndboken finner du raskt informasjon om symptomer, sykdommer og håndtering av disse, samt råd om livreddende behandling og håndtering av skader og ulykker.

• 2010

Fri tilgang til Peter F. Hjorts publikasjoner

- I underkant av 300 publikasjoner signert Peter F. Hjort er nå tilgjengelig på nett, samlet på ett sted.

• Evaluering av Helsebiblioteket

- SINTEF IKT har på oppdrag fra Helsedirektoratet evaluert Helsebiblioteket. Undersøkelsen viser blant annet at Helsebiblioteket ses på som et viktig virkemiddel for å oppnå lik tilgang til kvalitetssikret kunnskap for helsepersonell.

• Faglige oppslagsverk og retningslinjer viktig

- Norsk helsepersonell mener faglige oppslagsverk og retningslinjer er det mest nyttige innholdet på Helsebiblioteket.no. Tidsskrifter og fulltekstartikler blir også trukket fram som spesielt viktig, viser en spørreundersøkelse i regi av Helsebiblioteket.

• Skjermdump av hovedsiden Helsebiblioteket.no 25. oktober 2007

Nye Helsebiblioteket lansert fredag 26. oktober 2007

- Helsebiblioteket.no er relansert på ny nettløsning, som blant annet gir deg ny søkemotor, ny løsning for autentisering, oppussing av designen og RSS-nyhetsstrøm. Emnebibliotek samfunnsmedisin og folkehelse og egen startside for fysio- og ergoterapeuter er også lansert.

• Fagleg engasjerte medarbeidarar er viktig for å byggje gode fagmiljø

- Fagleg engasjerte medarbeidarar er viktig for å byggje gode fagmiljø, sa Sylvia Brustad då ho opna Helsebiblioteket tysdag denne veka. Denne formelle opninga er ein viktig milepæl i utviklinga av Helsebiblioteket.

(/om-oss/artikkelarkiv?index=20&list-front-page-content=248114&sort=chronological)