Her finner du spesialtidsskrifter om utredning og diagnostikk

Helsebiblioteket abonnerer på et stort antall psykologiske og psykiatriske tidsskrifter. Du kan lese dem gratis, enten du er på jobb eller hjemme.

Kvinne som leser på lesebrett.

Helsebibliotekets tidsskrifter kan du lese både hjemme og på jobben. Ill.foto: Colourbox

Tidsskrifter om psykiatrisk utredning og diagnostikk finner du ved å gå inn på Diagnostikk og utredning og deretter på Tidsskrifter. Helsebiblioteket abonnerer på blant annet:

Hvis du ikke er på jobben, må du logge på Helsebiblioteket for å lese disse tidsskriftene. Dersom du ikke finner tidsskriftet du er ute etter, kan du gå inn på søkesiden for tidsskrifter.

Aktuelle søkeord: tidsskrifter, psykologisk utredning, psykiatrisk utredning, diagnostikk

Artikkelen har tidligere vært publisert i nyhetsbloggen PsykNytt.

Les mer om diagnostikk og utredning og tidsskrifter, eller gå til siste nummer av PsykNytt.

(http://www.helsebiblioteket.no/psykisk-helse/aktuelt/her-finner-du-spesialtidsskrifter-om-utredning-og-diagnostikk)