Hold deg oppdatert med Helsebibliotekets tidsskrifter om barn og ungdoms psykiske helse

Arbeider du med barn og unge og vil holde deg faglig oppdatert, har du mange tidsskrifter å velge mellom på Helsebiblioteket.

gutt som leser

Helsebiblioteketet abonnerer på mange helsefaglige tidsskrifter om barn og unges psykiske helse. Ill.foto: Colourbox.

Helsebiblioteket har kjøpt inn en rekke engelskspråklige tidsskrifter som du har fri tilgang til. Av Helsebibliotekets abonnementer kan vi trekke fram:

Du finner tidsskriftene på samlesiden Tidskrifter om Barn og ungdom. Du må være innlogget på Helsebiblioteket eller gjennom arbeidsplassen for å lese disse tidsskriftene. Det er gratis og helt uforpliktende å registrere seg som personlig bruker av Helsebiblioteket.
I tillegg finnes også lenker til en rekke skandinaviske gratis-tidsskrifter på Helsebiblioteket. Et eksempel er danske Børn og unge.

Aktuelle lenker:

Helsebibliotekets sider om barn og psykisk helse

Tidsskrifter om barn og psykisk helse

Dette er en revidert utgave av en artikkel som ble publisert i PsykNytt 7. mai 2018.

Relevante søkeord: barn, ungdom, tidsskrifter, psykisk helse, BUP, barne- og ungdomspsykiatri, ungdomspsykologi, barnepsykologi, skole

Artikkelen har tidligere vært publisert i nyhetsbloggen PsykNytt.

Les mer om barn og ungdom og tidsskrifter, eller gå til siste nummer av PsykNytt.

(/psykisk-helse/aktuelt/hold-deg-oppdatert-med-helsebibliotekets-tidsskrifter-om-barn-og-ungdoms-psykiske-helse)