Les gratis: Helsebibliotekets tidsskrifter om psykofysiologi

Helsebiblioteket abonnerer på et stort antall psykofysiologi-tidsskrifter som du kan lese gratis.

Ill.foto: PamelaJoeMcFarlane, iStockphoto

Kropp og sinn påvirker hverandre. Ill.foto: PamelaJoeMcFarlane, iStockphoto

Psykofysiologi er den grenen av psykologien som beskjeftiger seg med det fysiologiske grunnlaget for psykologiske prosesser.

Tidsskriftene utgis av forskjellige forlag, og abonnementene er ikke alltid fullstendige. Du må være innlogget på Helsebiblioteket eller gjenkjent på IP-adresse for å lese tidsskriftene. Er du på jobben, blir pcen din sannsynligvis gjenkjent på IP-adresse.

Enkelte tidsskrifter er det også noen måneders forsinkelse (embargo) på. Her er noen av tidsskrifter som Helsebiblioteket tilbyr løpende:

Aktuelle lenker:

Alle Helsebibliotekets tidsskrifter om psykofysiologi

Artikkelen har tidligere vært publisert i nyhetsbloggen PsykNytt.
Disclaimer: Bildene i PsykNytt er illustrasjonsfoto.

Les mer om kropp og sinn og tidsskrifter, eller gå til siste nummer av PsykNytt.

(http://www.helsebiblioteket.no/psykisk-helse/aktuelt/les-gratis-helsebibliotekets-tidsskrifter-om-psykofysiologi)