NeoFax er fritt tilgjengelig via Helsebibliotekets oppslagsverk IBM Micromedex

NeoFax er en håndbok med legemiddeldoser til nyfødte. Håndboken er i daglig bruk ved mange norske nyfødtavdelinger. Den finnes i elektronisk versjon i Helsebibliotekets oppslagsverk IBM Micromedex. Her er Neofax tilgjengelig både som nettside og som mobilapp.

Bilde av sykepleier i medisinrom på sykehuspost, istandgjøring og kontroll av legemiddeldoser

Foto: Helsebiblioteket.no

Du finner NeoFax ved å gå inn på IBM Micromedex-startsiden og velge fanen NeoFax/Pediatrics (oppe til høyre).

Du kan også laste ned mobilappen Micromedex NeoFax Essentials. Instruksjoner og gjeldende passord finner du på siden for norske brukere av IBM MicromedexDet er viktig å følge instruksjonene på denne siden for å få gratis tilgang. Appen kan lastes ned bare via AppStore. Les om innholdet i Micromedex NeoFax Essentials  på IBMs nettsider.

Artikkelen har tidligere vært publisert i nyhetsbloggen Legemiddelaktuelt.

Les mer om barn, helsebiblioteket, informasjonskilder og mobil.

(https://www.helsebiblioteket.no/legemidler/aktuelt/neofax-er-fritt-tilgjengelig-via-helsebibliotekets-oppslagsverk-ibm-micromedex)