Her finner du tidsskrifter om selvmord og selvmordsforebygging

Helsebiblioteket gir tilgang til en rekke sentrale tidsskrifter, også etter kuttene i 2016.

Helsebiblioteket har flere tidsskrifter om selvmordsforebygging. Ill.foto: Mirusiek, iStockphoto

Innen fagområdet selvmord og selvmordsforebygging finner du et par sentrale engelskspråklige, samt et viktig norsk tidsskrift:

Du finner disse tidsskriftene ved at du går inn på Helsebibliotekets psykisk helse-sider, og deretter velger Selvmord og selvskade, og til slutt Tidsskrifter. Du må logge inn på Helsebiblioteket først for å lese disse tidsskriftene (unntatt Suicidologi som er åpent for alle).

Aktuelle lenker:

Helsebibliotekets tidsskrifter om selvmord og selvskading

Artikkelen har tidligere vært publisert i nyhetsbloggen PsykNytt.

Les mer om selvmord og selvskade og tidsskrifter, eller gå til siste nummer av PsykNytt.

(/psykisk-helse/aktuelt/her-finner-du-tidsskrifter-om-selvmord-og-selvmordsforebygging)