Les gratis: tidsskrifter om innvandring og minoritetsspørsmål

Helsebiblioteket abonnerer på viktige spesialtidsskrifter om innvandring og flyktninger. De fleste av tidsskriftene må du være innlogget på Helsebiblioteket for å lese.

Helsebiblioteket har en del tidsskrifter for dem som jobber med minoritetsspørsmål. Ill.foto: LeeTorrens, iStockphoto

Noen av tidsskriftene har en forsinkelse på inntil et år. Det betyr at tidsskriftet må være eldre enn 12 måneder for at du skal kunne lese det i fulltekst. Tidsskriftene dekker emner som kulturkonflikt, minoritetspsykologi, innvandreres helse og en rekke andre områder. Du finner tidsskriftene på emnesidene for flyktninger og innvandrere.

Her er noen eksempler:

Cross Cultural Management . Tilgjengelig fra 2001 til i dag. Forsinkelse: 180 dager.

Cultures & conflits . Tilgjengelig fra 1990 til i dag.

Journal of Comparative Family Studies . Tilgjengelig fra 1994 til i dag.

Journal of Immigrant and Minority Health . Tilgjengelig fra 1999 til i dag. Forsinkelse: 365 dager

Aktuelle lenker:
Tidsskrifter om innvandrere og flyktninger
Helsebibliotekets sider om innvandrere og flyktninger

Artikkelen har tidligere vært publisert i nyhetsbloggen PsykNytt.
Disclaimer: Fotografiene i PsykNytt er illustrasjonsfoto.

Les mer om flyktninger og innvandrere og tidsskrifter, eller gå til siste nummer av PsykNytt.

(/psykisk-helse/aktuelt/les-gratis-tidsskrifter-om-innvandring-og-minoritetssporsmal)