Utvalgte nye studier

Ønsker du å abonnere på kvalitetsvurderte nyheter innen ditt fagfelt? Vil du finne håndplukkede artikler fra tidsskrifter og andre relevante kilder? McMaster-universitetet i Canada har gjort jobben for deg.

Foto: Helsepersonell kommuniserer
Et nettverk av erfarne klinikere gir deg kvalitetssikrede oppdateringer innen dine fag- og interessefelt.Foto: Kai Myhre/Helsebiblioteket.no

Et nettverk av rundt 2 000 praktiserende klinikere innen medisin og helsefag, kalt «McMaster PLUS», plukker ut innhold fra de 120 beste tidsskriftene og kildene i verden.

Helsebiblioteket gir deg gratis tilgang til den nye tjenesten Utvalgte nye studier

Innholdet i «Utvalgte nye studier» er vurdert ut fra:

• Pålitelighet
  • Klinisk relevans
  • Nyhetsverdi

Nyhetsbrev på e-post

Vi anbefaler at du registrerer deg på nettsiden, slik at du kan følge med på viktige nyheter innen ditt fagfelt. Du vil da få tilsendt nyhetsbrev fra McMaster på e-post, tilpasset dine ønsker og interesser. Tjenesten er gratis for alle norske brukere.

Du registrerer deg ved å følge lenken «Register for free, customized email alerts» oppe til høyre på nettsiden Utvalgte nye studier.

Søk i artiklene

Alle studiene og artiklene kan du søke frem ved å benytte søkefeltet på nettsiden

For å kunne lagre søkeresultatene må du være logget inn som personlig bruker. Registreringen er gratis og du går fram på samme måte som når du melder deg på nyhetsbrev, det vil si velger lenken «Register for free, customized email alerts».

Du vil ha fullteksttilgang til de av artiklene som er publisert i tidsskrifter Helsebiblioteket abonnerer på.

Helsebiblioteket kjøper tilgang til denne tjenesten, og tar gjerne imot synspunkter eller spørsmål på e-post redaksjonen@helsebiblioteket.no.

(http://www.helsebiblioteket.no/om-oss/artikkelarkiv/utvalgte-nye-studier)