Alle databaser

Referansedatabaser innen medisin og helsefag som du har gratis tilgang til gjennom Helsebiblioteket.no.

Viser 21 - 27 av totalt 27
 • PsycINFO

  American Psychological Association. 

  Referansedatabase (ikke fulltekst) for litteratur innen psykologi. Dekker faget fra 1800-tallet til i dag. Oppdateres ukentlig.

  Detaljer
 • PubMed – fulltekst

  National Library of Medicine (NLM). 

  Denne PubMed-versjonen krever innlogging i Helsebiblioteket, men gir tilgang til fulltekstartikler der Helsebiblioteket.no abonnerer på tidsskriftet. PubMed er gratisversjonen av MEDLINE, en database innen medisin, sykepleie, odontologi, veterinærmedisin, helsestell og preklinisk vitenskap. Den har referanser til artikler fra 1946 og frem til i dag. Mange referanser har engelsk sammendrag.

  Detaljer
 • PubPsych

  EU. 

  Europeisk database for psykologi og psykiatri. Omfatter flere språk og flere dokumenttyper.

  Detaljer
 • RELIS

  RELIS – regionale legemiddelinformasjonssentre. 

  Etablert for å bidra til rasjonell og riktig legemiddelbruk gjennom produsentuavhengig legemiddelinformasjon til helsepersonell. Spørsmål-svar tjenesten gir helsepersonell hjelp i legemiddelspørsmål, ofte tilpasset den enkelte pasient.

  Detaljer
 • SveMed+

  Karolinska Institutet. 

  SveMed+ er en nordisk database innenfor medisin og helse. Den inneholder referanser til artikler fra ca. 170 nordiske tidsskrifter fra 1977 og fremover, hvorav 27 er norske. Oppdateres jevnlig.

  Detaljer
 • TOXNET

  National Library of Medicines. 

  En samling databaser om toksikologi, miljø og helse. Databaser inkludert: ChemIDplus, HSDB, TOXLINE, CCRIS, DART, GENETOX, IRIS, ITER, LactMed, Multi-Database, TRI, Haz-Map, Household Product.

  Detaljer
 • Trip

  TRIP database. 

  Trip er en søkemotor for klinikere. Trip søker samtidig i en mengde databaser og nettressurser og sorterer resultatene etter nivåene i kunnskapspyramiden. Du må logge deg inn for å bruke den men den er gratis.

  Detaljer
(https://www.helsebiblioteket.no/databaser/alle-databaser?index=20&list-front-page-content=246625&list-result-look=type-3&submenu=type-2-a)