Tilgang til tidsskrifter fra Lippincott

Tidsskriftpakkenfra Lippincott er ikke lenger tilgjengelig for alle i Norge, men en rekke institusjoner har gått sammen om å kjøpe tilgang gjennom Helsebiblioteket. Er du ansatt eller student ved en av disse, har du tilgang til Lippincott-tidsskrifter.

Da Helsebiblioteket måtte spare penger, ble den generelle tilgangen for alle til Lippincott-tidsskriftene fjernet. Følgende institusjoner ble med på et spleiselag for å sikre fortsatt tilgang til Lippincott-pakken:

• Ahus
  • Helse Nord-Trøndelag
  • Helse Stavanger
  • Sykehuset Vestfold
  • Sykehuset Telemark
  • Sykehuset Østfold
  • Sørlandet sykehus
  • Vestre Viken
  • Høgskolen i Innlandet
  • Høgskolen i Molde
  • Høgskolen i Volda
  • Høgskolen i Østfold
  • Høgskulen på Vestlandet
  • Lovisenberg diakonale høgskole
  • Norges idrettshøgskole
  • OsloMet
  • UiS
  • VID

Er du ved av disse institusjonene, skal du gjenkjennes på IP-adresse og dermed ha tilgang til tidsskrifter som for eksempel:

• Neurology
  • Spine
  • Circulation
  • Anesthesiology

Lippincott-pakken består av rundt 140 tidsskrifter. Hvis du vil at din institusjon skal ta del i spleiselaget, kan du ta kontakt med institusjonens bibliotek eller ledelse.

(/om-oss/avtaler/tilgang-til-lippincott-tidsskrifter)