Viser 41 - 45 av totalt 45
  • Betablokker reduserer ikke mortalitet ved atrieflimmer og hjertesvikt

- Metaanalyse viser at betablokkere reduserer mortaliteten hos pasienter med hjertesvikt med sinusrytme, men ikke dersom de har atrieflimmer.

• Vitamin D-tilskudd alene forbygger ikke brudd

- En rapport fra Cochrane Collaboration viser at vitamin D-tilskudd neppe forebygger hoftebrudd.

• Foto: Helsebiblioteket

BMJ Best Practice som gratis app

- Helsebiblioteket.no tilbyr det kliniske oppslagsverket BMJ Best Practice til alle med norsk IP-adresse. Alle brukere i Norge har også mulighet til å laste ned oppslagsverket som app til smarttelefon og nettbrett – helt gratis.

• Effektiv medisinsk oppdatering

- Nettsiden Effektiv medisinsk oppdatering gir deg kontinuerlig oppdaterte nyheter fra det medisinske universet gjennom nyhetsvarslinger (RSS-feeds).

• McMaster PLUS-logo

Bruk Pyramidesøket!

- McMaster University i Canada står bak Pyramidesøket, som Helsebiblioteket.no gir deg gratis tilgang til.

(/allmennmedisin/aktuelt?index=40&sort=chronological)