Idrettsmedisin-tidsskrifter tilbake i Helsebiblioteket

Da oljeprisen og kronekursen falt, måtte Helsebiblioteket kutte i tidsskrifttilbudet for å spare penger. Det førte til at Lippincott-pakken, med mange av våre beste tidsskrifter forsvant.

ski
God nyhet for deg som behandler idrettsutøvere: Viktige tidsskrifter gratis tilgjengelige. Ill.foto: Colourbox.

Nå har vi fått til et spleiselag med helseforetak og undervisningsinstitusjoner for å finansiere abonnement på disse tidsskriftene igjen. De aller fleste institusjonene ble med på spleiselaget, og det betyr at disse tidsskriftene er tilgjengelige fra 01.01.2018. For idrettsmedisin-feltet gjelder dette blant annet følgende tidsskrifter:

Du må være innlogget eller gjenkjent på IP-adresse for å lese disse tidsskriftene. Tilgang gjelder kun for de institusjoner som er med på å betale for avtalen.

Helsebiblioteket gir også tilgang til en rekke andre tidsskrifter innen idrettsmedisinBritish Journal of Sports Medicine er ett av dem.

Aktuelle lenker:

Flere tidsskrifter fra Lippincott

Idrettsmedisin-tidsskrifter fra andre leverandører

Relevante søkeord: tidsskrifter, Helsebiblioteket, tidsskriftavtaler, avtaler, idrettsmedisin

(/muskel-og-skjelett/aktuelt/tidsskrifter-om-idrettsmedisin-tilbake-i-helsebiblioteket)