Kommunene ønsker mer kompetanse om ROP-lidelser

Logo Omsorgsbiblioteket

I en undersøkelse gjennomført av Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid (NAPHA) kommer det frem at kommunene ønsker mer kompetanse om ROP-lidelser, pakkeforløp, traumer, kognitiv terapi og tilbakemeldingsverktøyet FIT. - Hjelp til personer med ROP-lidelser er den målgruppen kommunene selv prioriterer høyest på kompetansebehov, sier Stian Reinertsen i NAPHA, som har analysert svar fra over 300 kommunale rus- og psykisk helsetjenester. Les mer her.

NAPHA-rådgiver Stian Reinertsen har analysert svar fra over 300 kommunale tjenester innen psykisk helse og rusRoald Lund Fleiner/napha.no
(/omsorgsbiblioteket/nyheter-og-aktuelt/kommunene-onsker-mer-kompetanse-om-rop-lidelser)